Бізге қажет болады: Орамжапырақ (капуста) пияз картоп укроп сәбіз фарш Алдымен картоп, пияз, фаршты дайындап аламыз. Картоп пиязды майдалап торап бәрін араластырып керекті дәмдеуіштерді қосамыз Ал енді орамжапырақты дайындаймыз. Оны жапырақтарынан ептеп ажыратып ыстық суға саламыз немесе сәл қайнатып жібереміз (жұмсару үшін) Жұмсарған жапырақтарға дайыпдап қойған фаршты саламызда ораймызда мантоваркаға қоямыз. Бәрін дайындап 40 мин пісіреміз. Енді тұздықты дайындаймыз. Сәбізді ұзыншалап торап, дәл солай пияздыда торап сәл қуырамыз. Қуырылып болғаннан кейін бетіне укробты сеуіп бетің жауып бұқтырып қоямыз. Піскен голубцыдың бетіне тұздықты саласыз.